## CCC Kwei Wah Shan College 2018/2019 Uniform Test 2 Time Table

**Secondary 4 (Non-Chinese Speaking Students Class)** 

27/03/2019 (Wed)		28/03/2019 (Thur)		29/03/2019 (Fri)	
8:15-(8:20) -8:30	Roll Call	8:15-(8:20) -8:30	Roll Call	8:15-(8:20) -8:30	Roll Call
8:30–9:45	Mathematics (1 hour 15 minutes) [402]	8:30–10:30	English Language (Reading) (2 hours) [402]	8:30–9:45	Liberal Studies (1 hour 15 minutes) [402]
9:45-10:15	Recess	10:30-11:00	Recess	9:45-10:15	Recess
10:15–10:45	Ethics/Religious Education (30 minutes) [402]	11:00–11:45	Elective Subject (Block 2) (45 minutes) Econ, ICT [402]	10:15–11:15	Chinese Language (GCSE) (1 hour) 【402】
10:45-11:15	Recess				
11:15–12:00	Elective Subject (Block 1) (45 minutes) Bio, BAFS [402]				

## Notes to Students:

- 1. Reporting Time: 8:15 am
- 2. In case of class suspension announced by the Education Bureau during the uniform test, the scheduled test will be postponed to the following day.