#### CCC Kwei Wah Shan College 2019/2020 Uniform Test 2 Timetable

Secondary 1 ° C (10h Chinese Speaking Stadents Classes)							
26/06/2020 (Fri)		29/06/2020 (Mon)		30/06/2020 (Tue)			
8:15-(8:20)-8:30	Roll Call	8:15-(8:20)-8:30	Roll Call	8:15-(8:20)-8:30	Roll Call		
8:30–9:00	Geography (30 minutes)	8:30-10:00	English Lang. (1 hour 30 min.)	8:30–9:30	Mathematics (1 hour)		
9:00-9:30	Recess	10:00-10:30	Recess	9:30-10:00	Recess		
9:30–10:30	Chinese Lang. (1 hour)	10:30-11:00	Science (30 minutes)	10:00-10:30	Life & Society (30 minutes)		

Secondary 1 ~ 3 (Non-Chinese Speaking Students Classes)

Notes to Students:

1. Reporting Time: 8:15 am

2. Venue: 1K [204], 1S [206], 2K [301], 2S [303], 3K [404], 3S [406]

3. In case of class suspension announced by the Education Bureau during the uniform test, the scheduled test will be postponed to the following day.

4. Uniform Test 2 Review: 02/07 (Thur) & 03/07 (Fri)

### CCC Kwei Wah Shan College 2019/2020 Uniform Test 2 Timetable

#### Secondary 4 (Non-Chinese Speaking Students Class)

26/06/2020 (Fri)		29/06/2020 (Mon)		30/06/2020 (Tue)	
8:15-(8:20)-8:30	Roll Call	8:15-(8:20)-8:30	Roll Call	8:15-(8:20)-8:30	Roll Call
8:30–10:30	English Language (2 hour) 【201】	8:30–9:45	Mathematics (1 hour 15 min.) 【201】	8:30–9:45	Liberal Studies (1 hour 15 min.) 【201】
10:30-11:00	Recess	9:45-10:15	Recess	9:45-10:15	Recess
11:00–11:45	Elective Subject (Block 1) (45 minutes) Bio, BAFS [201] DAT [202]	10:15–11:15	Chinese Language (1 hour) 【201】	10:15–11:00	Elective Subject (Block 2) (45 minutes) Econ, ICT [201] VA [202]

Notes to Students:

- 1. Reporting Time: 8:15 am
- 2. In case of class suspension announced by the Education Bureau during the uniform test, the scheduled test will be postponed to the following day.
- 3. Uniform Test 2 Review: 02/07 (Thur) & 03/07 (Fri)

## CCC Kwei Wah Shan College 2019/2020 Uniform Test 2 Timetable

26/06/2020 (Fri)		29/06/2020 (Mon)		30/06/2020 (Tue)	
8:15-(8:20)-8:30	Roll Call	8:15-(8:20)-8:30	Roll Call	8:15-(8:20)-8:30	Roll Call
8:30–9:45	Liberal Studies (1 hour 15 min.) 【Dancing Room】	8:30–9:45	Mathematics (1 hour 15 min.) 【Dancing Room】	8:30–10:30	English Lang. (2 hours) [Dancing Room]
9:45-10:15	Recess	9:45-10:15	Recess	10:30-11:00	Recess
10:15-11:15	Elective Subject (Block 2) (1 hour) Econ., ICT [Dancing Room]	10:15–11:30	Chinese Lang. Group D1 (1 hour 15 minutes) 【402】	11:00–12:00	Elective Subject (Block 1) (1 hour) Bio., BAFS [Dancing Room]
		10:15–11:15	Chinese Lang. Group C1 (1 hour) 【201】		

# Secondary 5 (Non-Chinese Speaking Students Classes)

Notes to Students:

- 1. Reporting Time: 8:15 am
- 2. In case of class suspension announced by the Education Bureau during the uniform test, the scheduled test will be postponed to the following day.
- 3. Uniform Test 2 Review: 02/07 (Thur) & 03/07 (Fri)